Het rapport is opgesteld en wij hebben op maandag 9 november een gesprek gehad met de gemeente Zevenaar en kunnen zeggen dat de eerste stappen zijn gezet!

Wij hebben met de gemeente gesproken over de mogelijkheden voor woningen binnen Angerlo en hieruit zijn de volgende punten omhoog gekomen:
– Mogelijkheden voor inbreiding;
– Mogelijkheden voor uitbreiding;
– Openingen tot contact met projectontwikkelaars.

Wij zullen druk aan de slag gaan met de vervolgstappen en zullen jullie uiteraard op de hoogte houden. Het rapport wat wij hebben opgesteld aan de hand van de enquĂȘte is nu hier online beschikaar.

De contactpersoon van de gemeente gaf daarnaast aan dat er ook mogelijkheden zijn tot Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (ook wel CPO). Wij kunnen hierin de verbindende factor spelen. Hierdoor sta je veel sterker en kan je vaak voordeliger je woning realiseren. Heb jij hier interesse in? Stuur vooral een berichtje naar woningbehoefte@dorpsraad-angerlo.nl! Wij zullen met de gemeente kijken naar de mogelijkheden!

Ten slotte vroegen wij ons af of er behoefte is aan een (digitale) informatieavond over woningen voor jongeren in Angerlo. Daarom verzoeken wij jullie een mailtje te sturen indien dit het geval is. Een Appje is ook mogelijk!

Wij staan er in ieder geval positief in op dit moment!

Blijf gezond en wij zien graag jullie reactie tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Karin Boogman, Patrick Raben en Timon Staring
Dorpsraad Angerlo