In september hebben alle woningeigenaren van de gemeente Zevenaar een brief ontvangen met daarin een waardebon. Deze bon heeft een waarde van € 70,- en is onder meer in te wisselen bij bouwmarkten en een webwinkel voor energiebesparende zaken. U kunt dus € 70,- gratis besteden aan energiebesparende lampen, tochtstrips, meetapparatuur, etc.. De waardebon heeft een beperkte houdbaarheid, dus wees er vooral vlot bij. We willen alle huishoudens in Angerlo dan ook oproepen om de waardebon alsnog in te wisselen. De eenvoudigste stap is het aanschaffen van een energiebespaarbox via de volgende website: https://www.energiebespaarshop.nl/producten-Energiebespaarsbox—Large-205.

Wij zien graag dat alle huishoudens in Angerlo gebruik maken van de Waardebon. De actievoorwaarden staan hier: https://winstuitjewoning.nl/gemeente/zevenaar#maatregelen

In de brief die u in september van de gemeente ontvangen heeft, stond ook de optie om mee te doen aan een gezamenlijke inkoopactie voor isolatie en zonnepanelen. Bent u benieuwd wat spouwmuurisolatie, vloerisolatie, isolatieglas of zonnepanelen voor u kunnen betekenen. Wat levert u dit financieel op en wat aan comfort? U kunt zich dan vrijblijvend inschrijven. Juist door met een grote groep huiseigenaren gezamenlijk in te kopen, kan ervoor gezorgd worden dat de voorwaarden goed zijn en de prijs scherp is.